Versenyek

Üdvözöljük a Hollóvölgy Íjászpálya és a Hollóvölgy Íjász Egyesület hivatalos weboldalán!

Íjászverseny a Hollóvölgyben

Következő íjászversenyünkre várjuk minden korosztályból a versenyzőket és érdeklődőket 2024. július 21-én a Hollóvölgybe.

Küzdeni: Történelmi (pusztai, nomád), Longbow-, Barebow-, Vadászreflex, Olimpiai íjakkal, fa- és karbon vesszővel és Fúvócsővel lehetséges. A természetes anyagú (szarus!) íjjal versenyzők külön kategóriában lesznek értékelve. Nevezéskor kéretik ezt jelezni.

Program:
Nevezés: 8:00-9:45
Versenykezdés: 10:00
Eredményhirdetés várhatóan 17:00 körül.
A verseny 20 célos, egy körben, méretlen távolságokon 2D, 3D és ügyességi célokkal lesz lebonyolítva. A pontozás: célonként 3 lövés 10, 8, 5, 0 pont.

Díjazás:
Korosztályonként, íjtípusonként az első három helyezettnek érem és oklevél.

Nevezési díj:
Nem emeltük a nevezési díjakat, változatlanul az alábbiak:
Senior (50+): 4000.- Ft
Felnőtt (19-50): 4000.- Ft
Junior (15-18): 3000.- Ft
Gyerek (10-14): 2000.- Ft
Mini (-9): 1000.- Ft
A nevezésnél a betöltött életkort vesszük figyelembe.

Előnevezés 2024. július 19. éjfélig lehetséges alább, ezen az oldalon, de természetesen a helyszínen is lehetséges a nevezés, de ebben az esetben nem feltétlenül tudjuk biztosítani a meleg ebédet.

A nevezési díj nem tartalmazza a meleg ebédet, a helyszínen a húsmentes 1500.-Ft/adag, a húsos étel 2000.-Ft/adag! Legyetek szívesek előnevezésnél jelezni a meleg ebéd igényeket. Kérjük, hogy aki teheti, hozzon magával saját tányért és evőeszközt, hogy ne gyártsuk a szemetet!

A verseny ideje alatt büfé működik, alkohol nem vásárolható. Bármilyen tudatmódosító, bódító szer használatától és fogyasztásától kérünk mindenkit tartózkodni a verseny előtt és közben!

A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, 18 év alatti íjászok csak szülői felügyelettel indulhatnak. A biztonsági szabályok betartása nem csak a versenyzőkre, hanem az érdeklődőkre és látogatókra nézve is kötelező! Aki a Hollóvölgy Íjászpálya Szabályzatát nem tartja be, az illetőt a versenyből kizárjuk és a pálya elhagyására szólítjuk fel. Ebben az esetben a nevezési díját visszafizetni nem áll módunkban.

A kihelyezett célokra, 3D-s állatokra, ráülni, megrongálni, áthelyezni, elfordítani és versenyen kívül rálőni TILOS!

Mivel a verseny magánterületen kerül megrendezésre, kérjük, hogy hangsúlyozottan figyeljenek a környezet megóvására, tisztaságára! Köszönjük!

Kérjük, versenyeinkre házi kedvenceket a versenyzők, a nézők, és a felszerelések biztonsága érdekében NE hozzák el!

BTE: Bacsó Gábor
Pontos cím: 2011 Budakalász, Holló utca 45.

Minden íjászt és barátaikat nagy szeretettel várunk.

Érdeklődni Nyers Csabánál: 06 20 3672675
A változtatás jogát fenntartjuk!


Facebook esemény:

Az űrlap kitöltéséhez és elküldéséhez NEM szükséges belépni sem google-be, sem gmail-be, sem máshova.


Nagyításhoz kattints ide!