Versenyek


Íjászverseny a Hollóvölgyben

A korábban megrendezett történelmi íjak versenye után most a Vadászreflex, Barebow és az Olimpiai íjjal versenyzőket várjuk minden korosztályból 2022. augusztus 27-én a Hollóvölgybe.

Küzdeni: Barebow-, Vadászreflex és Olimpiai íjakkal, fa- és karbonvesszővel lehetséges.

Program:
Nevezés: 8:00-9:45
Versenykezdés: 10:00
Eredményhirdetés várhatóan 17:00 körül.
A verseny méretlen távolságokon 2D és 3D célokkal lesz lebonyolítva, hagyományos csoportbeosztással.
A pontozás: célonként 3 egyenértékű lövés 10, 8, 5, 0 pont.

Díjazás:
Korosztályonként, íjtípusonként az első három helyezettnek: érem, oklevél.
Eredményhirdetés csak azokban a kategóriákban lesz, amelyekben legalább négy versenyző ad le érvényes lőlapot (kivétel a 14 év alatti, Mini és a Gyerek kategóriák).

A kihelyezett célokra, 3D-s állatokra, ráülni, megrongálni, áthelyezni, elfordítani és versenyen kívül rálőni TILOS!

Nevezési díj:
Senior (50+): 4000.- Ft
Felnőtt (19-50): 4000.- Ft
Junior (15-18): 3000.- Ft
Gyerek (10-14): 2000.- Ft
Mini (-9): 1000.- Ft
A nevezésnél a betöltött életkort vesszük figyelembe.

Előnevezés 2022. augusztus 25. éjfélig lehetséges alább, ezen az oldalon, de természetesen a helyszínen is lehetséges a nevezés.

A nevezési díj nem tartalmazza a meleg ebédet, a helyszínen 1300.- Ft/adag! Legyetek szívesek előnevezésnél jelezni a meleg ebéd igényeket. Természetesen vendég ebéd is rendelkezésre áll, szintén 1300.- Ft/adag áron.
Kérjük, hogy aki teheti, hozzon magával saját tányért és evőeszközt, hogy ne gyártsuk a szemetet!

A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, 18 év alatti íjászok csak szülői felügyelettel indulhatnak. A biztonsági szabályok betartása nem csak a versenyzőkre, hanem az érdeklődőkre és látogatókra nézve is kötelező! Aki az íjászatra vonatkozó biztonsági és balesetvédelmi szabályokat és/vagy a Hollóvölgy Íjászpálya Szabályzatát nem tartja be, az illetőt a versenyből kizárjuk és a pálya elhagyására szólítjuk fel. Ebben az esetben a nevezési díját visszafizetni nem áll módunkban.

Mivel a verseny magánterületen kerül megrendezésre, kérjük, hogy hangsúlyozottan figyeljenek a környezet megóvására, tisztaságára! Köszönjük!

A koronavírus járvány miatt kérünk minden résztvevőt a higiénés szabályok betartására. Ajánlott a kézfertőtlenítő használata. Kérjük, hogy lázas, illetve bármilyen okból rosszul lévő személy ne tartózkodjon a helyszínen!

Kérjük, versenyeinkre házi kedvenceiteket a versenyzők, a nézők, és a felszerelések biztonsága érdekében ne hozzák el!

A pálya egész területén és közvetlen közelében – főleg rendezvényeken, íjászversenyeken – álló-, mozgókép és hangfelvételek készülhetnek, ezek a felvételek az adott rendezvény hangulatának rögzítése, az íjászpálya és az íjászat népszerűsítése érdekében történik.

Ezúton tájékoztatjuk előre az esetleges szereplőket, hogy ezek a nyilvános eseményeken, rendezvényeken készült felvételek a Hollóvölgy íjászpálya honlapján, a közösségi- és más médiumokban előfordulhatnak, nyilvánosságra kerülhetnek.

BTE: Bacsó Gábor
Pontos cím: 2011 Budakalász, Holló utca 45.

Minden íjászt és barátaikat nagy szeretettel várunk.

Érdeklődni Nyers Csabánál: 06 20 3672675
A változtatás jogát fenntartjuk!


Facebook esemény:

Következő versenyünkön ismét az összes íjtípust várjuk az összes korosztályban 2022. szeptember 24-én a Hollóvölgyben.


Előnevezés


Az előnevező a megfelelő rubrika jelölésével kérheti a szervezőséget e-mail címének további tárolására, amelyre a Hollóvölgy Íjász Egyesület a későbbi rendezvényeiről, versenyeiről szóló értesítéseket tájékoztatás céljából megküldi.


Igen Nem

A versenyre előnevező aláírása nélkül, elektronikus jelentkezésének elküldésével egyidőben hozzájárul, hogy a Hollóvölgy Íjász Egyesület (2011 Budakalász, Holló u. 45.) által szervezett íjászverseny előnevezése céljából személyes adatait, elérhetőségét (vezetéknév, keresztnév, egyesület, íjkategória, korosztály, telefonszám, e-mail cím) a szervezők a verseny lebonyolításának érdekében használhassa és tárolhassa.

Név:

Neme:

Születési dátum:

Kor kategória:

E-mail:

Telefonszám:

Város, ahonnan érkezik:

Ország, ha nem Magyarországról érkezik:

Egyesület, ha nincs, akkor egyéni nevező:

Íj-kategóriaNagyításhoz kattints ide!