Egyesület

Üdvözöljük a Hollóvölgy Íjászpálya és a Hollóvölgy Íjász Egyesület hivatalos weboldalán!

A 2018. évben alakult Hollóvölgy Íjász Egyesületet a Budapest Környéki Törvényszék 2019. 01. 21-én kelt, 48.Pk.60.337/2018/4. számú végzésében, 13-02-0007557 nyilvántartási számon vette nyilvántartásába.
A Hollóvölgy Íjász Egyesület székhelye: 2011 Budakalász, Holló u. 45. (Hrsz.: 051/95).
A kibővített célok, valamint azok elérése érdekében felsorolt tevékenységek miatt szükségessé vált a Hollóvölgy Íjász Egyesület Alapító okiratának, Alapszabályának módosítása, amelyben az alábbi célokat fogalmaztuk meg.

Az egyesület közvetlen és közvetett politikai tevékenységet nem folytat, szervezete politikától, pártoktól független, azoknak támogatást semmilyen formában nem nyújt.
Az egyesület, a névadó Hollóvölgyben évente több íjászversenyt szervez és bonyolít le, amelyekre nem csak a Kárpát-medencéből, hanem külföldről is gyakran érkeznek csapatok, egyéni versenyzők.
Az íjászversenyek és az egyesület által szervezett más rendezvények időpontjairól és részletes leírásairól saját honlapján, Facebook oldalán, illetve külön kérésre elektronikus hírlevélben is értesíti az érdeklődőket.

A Hollóvölgy Íjász Egyesület vezető tisztségviselői:
Az Egyesület elnöke: Bacsó Gábor
Az Egyesület alelnöke: Nyers Csaba Károly
Az Egyesület titkára: Németh Teréz Katalin

Az Egyesület elérhetősége elektronikus levélben lehetséges az elnokseg@hollovolgy.hu címen.

Egyesületünk jogosult a támogatóink által az Egyesület részére felajánlott személyi jövedelemadó 1% fogadására, amelyeket a kitűzött céljaink elérésére kívánunk fordítani.
Honlapunk Egyesület menüpontjában részletesen tájékozódhat céljainkról és tevékenységeinkről, valamint a Galéria menüpontban az általunk elmúlt években megrendezett rendezvényeinkről, versenyeinkről.
A személyi jövedelemadó bevallásának elkészítése során nyilatkozhat (elektronikusan, munkáltatójánál, vagy személyesen a Nemzeti Adó-és Vámhivatal ügyfélszolgálatán az adott tárgyévet megelőző bevételei után megfizetett SZJA 1+1%-ról), hogy a Hollóvölgy Íjász Egyesületet kívánja támogatni, amelyet előre is köszönünk.

Hollóvölgy Íjász Egyesület
Cím: 2011 Budakalász, Holló u. 45.
Adószám: 19110437-1-13
Nyilvántartási szám : 13-02-0007557